hits

Velkommen tilbake


Det er i midten av juli, og jeg prøver meg på bloggfronten igjen. Jeg føler at det er noe jeg har savnet, og sier til meg selv at denne gangen er det annerledes. Jeg skal ikke bare oppdatere om hva som har skjedd de månedene jeg har vært borte fra bloggen, for så å etterlate nok et stort tomrom. Nei, nå er jeg klar for å dele mye igjen.

Det har gått et år siden jeg kom hjem fra USA og blogglysten var på topp. Jeg tror en liten del av meg døde da jeg kom hjem. Lysten til å skrive ble liksom borte med alle dagligdagse spennende opplevelser som plutselig ikke var en del av hverdagen lenger. Jeg skjønte ikke hva jeg kunne skrive om, følte at ingen ville lese eller bry seg lenger. Jeg var ikke lenger noen interessant person.

Heldigvis har jeg fått de tankene litt på avstand, og jeg har innsett at jeg skriver minst like mye for min egen del. Det er jo noe jeg trives med å gjøre. Selv om jeg kanskje ikke har historier og opplevelser som slår pusten fra deg, har jeg likevel noe å komme med. På mange måter hjelper skrivingen meg, og jeg tror jeg har godt av det. Hvorvidt jeg klarer å finne tilbake til daglige oppdateringer er noe usikkert, men det er ikke det som er målet heller. Jeg vil bare fortelle om det jeg føler for, når jeg føler for det.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡