Jeg svever


Nå for tiden er det akkurat som om jeg ikke har ordentlig fotfeste. Jeg flyter litt fra det ene stedet til det andre, og fra en tilstand til en ny. På en måte kan jeg vel si at jeg svever. Både på rosa skyer og til tider på spenningen over hvor jeg kommer inn på skole til høsten.

Heldigvis tar ikke spenningen livet av meg, på grunn av alt jeg er opptatt med som gir meg andre ting å tenke på. Sommerjobben på museet er jeg i full gang med, og jeg er veldig sosial med spesielt en person for tiden. En spesiell person, blir også riktig å si. Det føles rart å skulle skrive om det, men samtidig veldig riktig. For det er nemlig akkurat veldig riktig det hele er. Jeg er lykkelig, og det føles veldig riktig.

Dagene utnyttes med andre ord godt, med alle jeg har rundt meg som jeg ikke vet hvor langt unna jeg kommer til å befinne meg allerede om en måned. For min del er det Oslo og Volda det står mellom, og den spenningen som kryper seg innpå både nå og da, blir værende frem til 20. juli. Det er altså fem dager igjen av denne uforutsigbare svevingen. Det ser imidlertid godt ut for den andre typen sveving, for meteorologen i meg sier at de rosa skyene kommer til å være her en god stund fremover.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡