hits

Student i storby'n


Hvor skal jeg begynne? Det har skjedd så mye de siste tre ukene. For det første har jeg offisielt blitt journalistikkstudent ved Høgskolen i Oslo og Akershus, noe jeg så langt trives veldig godt med. Jeg har nettopp avrundet to fantastiske fadderuker med hyttetur i Nordmarka. I løpet av dagene siden skolestart har vi hatt mange hyggestunder i forskjellige former. Pub-til-pub, quiz, grilling, filmkveld, konserter, utkledningsfest med temaet S (hvor jeg for øvrig var tidenes Supermann!) osv. Det har blitt kjempestemning i klassen, og det ser ut til at vi blir en fin klasse som trives i hverandres selskap. Jeg har i alle fall blitt kjent med mange hyggelige mennesker, som jeg gleder meg til å komme enda nærmere i løpet av året. Det føles litt uvant å gå i klasse med folk som har så stor aldersforskjell, men jeg tror det skal gå veldig greit. Jeg er jo desidert blant de aller yngste, mest sannsynlig ER jeg yngst. 

Vi har selvfølgelig ikke bare holdt på med skøyestreker og øldrikking (joda), men også hatt en del faglig opplegg. Timeplanen ser temmelig full ut fremover nå, med undervisning og forelesninger stort sett hver eneste dag. Vi skal også ha en del oppgaver i praksis, i form av medierullering hvor vi får prøvd litt ulike plattformer, så jeg tror det kan bli veldig spennende. Jeg er i alle fall klar for å jobbe hardt og intensivt, og ikke minst lære mye.

Ellers må jeg jo fortelle at det har ordnet seg med bolig. Bestevenninnen min Pernille og jeg har fyttet inn i studentbolig sammen, så det er veldig koselig. Vi bor litt intimt for øyeblikket, men håper dette bare er en midlertidig løsning, slik at vi får litt større albuerom etter hvert. Selve leiligheten er egentlig stor nok, og prisen er veldig overkommelig, men problemet er at vi deler det vesle soverommet vi har. Heldigvis ser det ut som det løser seg etter hvert.

En annen ting som gleder meg er at jeg har fått meg jobb her i Tigerstaden (Tusen takk, Hanne!). Det er vel almennkunnskap at studenter trenger penger, så det er virkelig ikke dumt. Nå skal jeg sitte i resepsjonen på treningssenteret "Krønsj"! Det virker som et veldig hyggelig sted, og treningen som kun er i form av saltrening og ikke apparater, virker også veldig bra. Jeg begynner opplæringen til uka, så det blir spennende. Har også fått beskjed om å prøve ut alle timene de tilbyr der, slik at jeg vet hva de går ut på hvis kundene skulle ha noen spørsmål. Med andre ord har jeg en god treningsperiode fremfor meg, noe jeg egentlig synes er helt greit. Det er på tide å finne tilbake til treningsrutinene etter en slapp sommer.

Det går altså veldig bra med meg, og jeg trives veldig godt her i "storby'n". Jeg venner meg gradvis til hvordan alt fungerer her, så dette blir nok bra. Selv om jeg har gått på trikken i feil retning, måttet bruke kartet på iphonen veldig flittig, og surret litt her og der, har jeg ikke tenkt å miste motet enda. Det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg videre..

 

 


S-fest


Idyll med Postgirobygget


John Olav Nilsen & GjengenMy roomie!


Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡