hits

"Smaken du har vokst opp med"


Jeg tilbringer helga hjemme med familien, og har brukt fredagskvelden på å være en skikkelig TV-slave. Når en har bodd tre uker uten TV, må det vel være lov å gjøre det med god samvittighet? Jeg snublet over en reklame for Tine yoghurt, og utrolig nok var det noe med den som gav meg en god følelse. Det er ikke ofte reklame gjør noe annet enn å gi meg tid til å hente noe å drikke, eller gi meg en plagsom sang på hjernen, men reklamen Tine kjører nå med "Smaken du har vokst opp med" er overraskende søt. Klippene med en voksen som møter seg selv fra barndommen, full av drømmer og spørsmål om voksenlivet, har gått en stund, men jeg så altså en ny versjon i stad, som ga meg et lite smil. 

I tillegg til dette lille smilet, så fikk det meg også til å tenke litt. Antageligvis fordi jeg kjenner meg litt igjen, og selv har mange tanker om hvordan livet mitt kommer til å utvikle seg. Likevel er det jo veldig vanskelig å vite sikkert, slik at jeg som regel ender med å sitte som et stort spørsmålstegn, dersom jeg skulle begynne å undre over fremtiden. Nå vet jeg at jeg skal bo i Oslo de neste tre årene og fullføre en bachelor i journalistikk - forhåpentligvis i alle fall - , men det er fortsatt utrolig mange ting jeg ikke vet om disse tre årene. Og hva skjer så etter det? Det er egentlig litt fascinerende å ikke vite, for det gir jo en slags spenning, samtidig som jeg så gjerne skulle visst så mye mer. Det er jo så mange faktorer som spiller inn for hvordan et liv utvikles.

Heldigvis ser det lovende ut, og jeg liker der jeg er akkurat nå. På mange måter har jeg fått akkurat det jeg ville, og samtidig akkurat det jeg trengte. Har virkelig fått smake på det gode liv.

 

Her har dere en av reklamefilmene forresten. Gotta love it 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡