Hverdagsliv


I kveld tror jeg det er første gangen jeg har lagt meg under dyna før midnatt. Det har blitt sene kvelder og tidlige morgener, noe jeg virkelig kjenner akkurat nå. Jeg har vel alltid vært et nattemenneske, selv om jeg mange ganger skulle ønske jeg ikke var det. Dessverre jobber jeg best når det er mørkt, og derfor blir det til at jeg sitter med oppgaveskriving i nattetimene. De sene kveldene har nok også litt med at jeg bor med verdens beste samboer, og vi er altfor glade i å sitte oppe og skravle. Dermed går litt av leksetiden til det. Jeg vet at det må være noen som kjenner seg igjen, slik at jeg ikke får så dårlig samvittighet og tror jeg er en dårlig student. 

Jeg tror også jeg kjenner hvor sliten jeg er i dag, fordi jeg leverte årets aller første obligatoriske oppgave i stad. Selv om den var relativt grei, har jeg hatt den hengende på skuldrene mine en god stund. I tillegg trodde jeg alt var i boks, da jeg plutselig nesten rykket tilbake til start seks timer før deadline. Heldigvis fant jeg redningen, og alt gikk bra til slutt. Eller, det gjenstår jo å se. Blir spennende å få oppgaven tilbake fra rettelæreren, for så å gå sammen i responsgrupper i klassen. Prosessorientert skriving for alle penga. 

Nå er det derimot soving for alle penga, før jeg skal opp og ta bilder i morgen. Skal ta to portrettbilder og tre bilder til temaet "Hverdagsliv", som en del av et minifotokurs vi har hatt, så jeg har avtalt med to venninner at jeg skal få knipse litt av dem. Håper jeg klarer å fange noen bra øyeblikk. De er det i alle fall mange av for tiden.

 

Én kommentar

Martin Joheim

05.09.2012 kl.22:38

Kjempeflott innlegg Anne Marit! Håper fotograferingen gikk fint! :)Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡