Update


På tide med en ilten oppdatering kanskje. Jeg burde nok ha vært litt flinkere. Hvis jeg sikter mot at skrivingen skal bli levebrødet mitt, burde jeg klare å blogge oftere enn nå og da. Det er jo ikke det at livet mitt står stille, og at jeg ikke har noe å skrive om. Og hadde det forresten vært tilfelle, ville jeg alltids klart å finne noe å skrive om uansett. Er kjent for å kunne skravle om det aller meste. Anyways..

Etter seks uker i Tigerstaden, begynner jeg å føle meg hjemme her. Jeg har tatt meg selv i å si "hjem til Oslo" opptil flere ganger, og ettersom jeg sier hjem om mitt ordentlige hjemsted også, skaper jeg nok litt forvirring rundt omkring. Poenget  er uansett at jeg begynner å bli litt kjent med byen. Jeg har lært meg hvilke trikker jeg kan ta til skolen, og har ellers de grunnleggende kollektivtrafikkkunnskapene på plass. Jeg vet jeg må holde pusten opp trappa på hjemveien fra trikkestoppen, for å slippe unna den verste urinstanken. Jeg har også lært meg å dra kortet mitt på skolen, slik at jeg kommer meg inn der jeg trenger til enhver tid. 

Bortsett fra dette har jeg selvføgelig hatt begivenhetsrike opplevelser på et litt høyere nivå. Krønsj Convention på jobben for over to uker siden, hvor vi hadde internasjonale dansere fra både USA og Russland som holdt workshops en helg, samt mange andre flinke intstruktører. Da var det fullt kjør i tre dager, hvorav jeg jobbet to. Endte faktisk opp med å være på jobben i 30 timer! Avsluttet første dagen med middag for alle ansatte og instruktørene, og ettersom det ble så sent og jeg skulle tidlig opp på jobb neste dag igjen, bestemte hun jeg skulle ha tidligvakt med, at vi like gjerne kunne sove på sovesofaen vi har på jobben - utrolig gøy! Ellers har jeg hatt to uker med TV på skolen, og sammen med min fantastiske gruppe ble sluttprosjektet noe jeg er veldig fornøyd med. Vi fikk produsert en nyhetsreportasje, og ettersom dette var første gang jeg har gjort noe sånt, føler jeg at jeg har all grunn til å være fornøyd. 

Helgene den siste tiden har stort sett blitt brukt hjemme hos kjæresten, noe som har vært veldig godt. Å kunne sove lenge, ingen bekymringer, og bare slappe av, er virkelig noe som trengs i en hektisk studiehverdag. Denne helga som var, fikk jeg også vært med på bursdagsfeiringen til en av bestevenninne mine fra videregående. Det var utrolig godt å samle jentegjengen igjen! Selv om vi ikke fulltallige, ettersom ei har forlatt oss for studier i Cape Town (!!). 

Nei, nå er det på tide med et lite bildedryss før hodet faller på puta. 

TV-ukene, testing av utstyretRedigering på høyt nivå


Apropos TV; Endelig fikk vi det på plass!


..slik at vi kunne se på Asbjørn Brekke 


BursdagsfeiringJentene mine  


 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡