hits

Lykken er å lage en snøengel


Jeg regner med at stort sett hele Norges befolkning snakker om snø nå. Eller så kommer de til å gjøre det i løpet av morgendagen, så fort de ser det hvite teppet som har lagt seg ute. I alle fall her på Østlandet. Normalt ville jeg nok ha sagt akkurat som de aller fleste andre, og påpekt at vi fortsatt er i oktober; dette er altfor tidlig for snø. Men nå er jeg ikke som alle andre, og gleder meg faktisk over flakene som daler ned utenfor vinduet. Samboeren min aka bestevenninnen min så plutselig at det snødde ute, og som to femåringer på juleaften løp vi bort til vinduet for å kikke ordentlig ut. Jeg måtte faktisk åpne vinduet og stikke hånda ut, bare for å kjenne snøen smelte i hånden min. Egentlig hadde jeg mest lyst til å løpe ut og lage spor i snøen og snøengler, og et blikk bort på bestevenninnen min sa at hun tenkte akkurat det samme. Vi begynte å mimre om alt vi gjorde i snøen da vi var små, og et lite øyeblikk ønsket jeg at tiden ble skrudd ti år tilbake. Tilbake til da lykken var å lage en snøengel.

Men nå da jeg satte meg ned med pc-en innså jeg at jeg ikke trenger å skru tiden tilbake. Jeg kjente i grunnen den samme lykken jeg følte som niåring, bare ved å se snøen legge seg ute. Jeg opplever en vinter i storbyen for første gang, og jeg gleder meg til å se hvordan det er. Ja, jeg vet at det ikke blir noen vakrere vinter enn den hjemme på Finnskogen, men jeg er åpen for vinteren her. Jeg gleder meg så mye til jul, at jeg også gleder meg til vi får et ordentlig snødekke. Julelys overalt, juletrær, stearinlys, klementiner og nisseluer. Da jeg var en tur hjemom hos pappa i helga, tok jeg faktisk med meg min "ugly christmas sweater" fra utvekslingsåret i USA. SÅ mye gleder jeg meg til jul. 

Jeg har mye jeg gleder meg til, men jeg har også mye å glede meg over. Studiene går bedre enn jeg kunne drømt om, og jeg føler virkelig at jeg har funnet noe for meg. Jeg har en fantastisk vennegjeng på skolen, som jeg ikke kunne hatt det morsommere med. Å gå akkurat den studieretningen som passer for meg, har gjort at jeg også har funnet de menneskene som også passer for meg. Vi er så like på så mange måter, og det gjør at vi trives så godt sammen. Jeg håper i alle fall jeg ikke kun snakker for meg selv her. Jeg vet jo at jeg i alle fall har en tendens til å snakke om meg selv..

Uansett så er poenget mitt at til og med litt snø gjør meg glad for tiden. Det skal ikke mer til, fordi jeg i utgangspunket kan glede meg over alt. 

Magisk utenfor vinduet mitt.

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡