Senkede skuldre


Lørdagskveld som fotballfrue var veldig hyggelig. Jeg var stolt over å sitte side om side med kjæresten min, og det var moro å få være en del av hans verden. Det ble en livlig kveld, og da jeg til og med fikk svingt meg litt på dansegulvet, så jeg ikke hvordan det kunne bli bedre. Det ble med andre ord en veldig vellykket helg, og da jeg i tillegg fikk skrevet ferdig og levert oppgaven min i går, kjente jeg en stor lettelse.

Da jeg våknet i dag vurderte jeg å sette på meg supermanndrakta, på grunn av en obligatorisk språktest, som jeg har gruet meg til lenge. Men takket være timer med pugging og terping på setningsanalyser, symmetriregler og annen grammatikk i går kveld, fant jeg ut at jeg skulle klare meg med to omega-3-kapsler og litt D-vitamin. Heldigvis viste det seg at jeg kunne gjennomføre prøven relativt forberedt. Du kan tro jeg pustet godt ut da jeg uten tvil hadde bestått. 

Dermed har jeg nå en langt mindre stressende uke foran meg, og jeg skal prøve å utnytte det så godt som mulig. Det første punktet på listen min er å få nok søvn, slik at jeg kan møte uthvilt til en lang dag med intervjuteknikk i morgen, før det bærer av sted på jobb. 

Nå skal det soves godt!

 

 Fine på fotballfest 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡