Hjem til jul


Jeg sitter tullet inn i pleddet i sofakroken hos svigermor, mens kjæresten handler inn julegaver på siste innspurt. Jeg har bare ligget og latet meg, og sett på gode, gamle julefilmer på NRK1. Nå er det beat for beat med julesanger for full hals som går. Det passer meg egentlig veldig fint i dag, etter et festlig arrangement hos en kamerat fra videregående i går. Rundt 50 stykker fra trinnet samlet seg for å drikke jula inn, som det så fint ble kalt, og moro var det!

 På etterlengtet jentevors!

 

Jeg kjenner at julestemningen begynner å snike seg inn på meg. Da en flytter hjemmefra, blir ikke desember helt det samme med tanke på julestemning. Når jeg tenker meg om har kanskje ikke desember vært helt det samme på flere år. Da en gikk på barneskolen og ungdomsskolen var julen en mye større del av skolegangen. I grunnen på videregående også. En gjorde juleting sammen med klassen, som å synge julesanger, se en julefilm, drikke gløgg og spise pepperkaker. 

Heldigvis var det nok av julestemning og juleglede i London, og det var en kjempekoselig førjulstur. I morgen bærer det hjem til pappa for den tradisjonelle grøtspisingen med mandel og marsipangris, før vi pynter juletreet alle sammen. Jeg gleder meg veldig til å feire den koseligste høytiden jeg vet om sammen med alle jeg er glad i. Jula kommer til å være fyllt av hyggelige middager og fester med folk jeg ikke har sett på lenge. Nå vet jeg hva det betyr å komme hjem til jul. 

Lite bildedryss fra London. Til min store fortvilelse lå kameraet igjen hjemme, og dermed ble kvaliteten på bildene deretter..
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡