2013


Jeg sitter på bussen inn til Oslo etter en fantastisk god og lang juleferie. Søndagene jeg reiser tilbake inn til Oslo bruker alltid å være litt kjedelige og jeg føler meg alltid litt tom. I dag er jeg litt tommere enn vanlig. Det har vært så deilig å være rundt familie, kjæresten og venner i flere uker, at jeg skulle ønske det varte bittelitt lenger. Innerst inne veit jeg jo at det kommer til å bli greit å finne tilbake til rutinene igjen. Et nytt semester står for døren i morgen, og jeg burde være glad jeg i det hele tatt får muligheten til å møte opp og fortsette andre semester. Jeg hadde jo en matteeksamen i høst fra videregående som var avgjørende for om jeg fikk fortsette eller ikke, og guess what? JEG BESTOD! Skuldrene mine ble nok noen kilo lettere og sank sikkert en halvmeter ned da jeg ringte skolen og fikk resultatet. Nå kan jeg endelig legge den fullt og helt bak meg.

Selv om det er litt trist at juleferien er over, er jeg likevel klar for et nytt år og et nytt semester. Jeg tror nok 2013 kommer til å bli et veldig bra år med mye spennende i vente!

Nå er jeg nødt til å skru opp lyden på Spotify for å overdøve den spansktalende damen bak meg, som har skravlet i telefonen i en time snart... Jeg har ikke noe imot spanjoler altså, men skal du først snakke høyt i telefonen på bussen, hadde det vært litt morsommere om jeg kunne tyvlytte på samtalen.. Uansett, jeg må legge vekk PC-en også, ellers blir jeg altfor bilsyk her jeg sitter! Snekrer sammen en bildeserie fra jula senere i kveld!

Et litt sent GODT NYTT ÅR til alle sammen :-)

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡