hits

Bildeserie julen 2012


Julen har vært veldig innholdsrik og koselig! Jeg har fartet fra det ene middagsselskapet til det andre, og hatt mange koselig stunder. Her kommer noen øyeblikk som forteller hva jeg har holdt på med i jula.
 

Julaften kunne starte så fort lillesøster og jeg har lagt gavene under treet. Storesøster i bakgrunnen ser ut til å glede seg også..
Julia pyntet middagsbordet.
 

 

Ikke bare var bordet pent, men tante og mine kjære søstre var fornøyde med middagen også.


Her sluker vi i oss deilig dessert mens skravla går.
Eli var årets julenisse og delte ut pakkene.
Og jeg var overlykkelig over å få mine to første LP-plater jeg kan legge til i samlingen jeg har fått etter mamma.Og så til mobil-bildene..

Kusina mi som ikke fikk feiret med oss fordi hun var i Thailand, hadde lagd fine pepperkaker til oss. 


Da julaften var over var det tid for mer kos. Andre juledag ble ikke noen festdag som planlagt, men en koselig filmkveld med søstrene sisters.


Etter en uke med middagselskap etter middagselskap var det tid for jobb. Natt til nyttårsaften ble jeg faktisk med kjæresten på jobb for å kjøre aviser.Og selve nyttårsaften spiste jeg middag hos bestevenninna mi.


Etter middag var det fest og endelig fikk jeg mitt første nyttårskyss!


Da alle hadde kommet seg etter en fin nyttårsaften skulle gutta ha pokerkveld. Pernille og jeg dro dermed ut på skøyter for å ikke forstyrre.


Siste kvelden hjemme før det bar av sted tilbake til Oslo ble brukt på spill med pappa, lillesøster og kjæresten. Seieren kommer jeg til å leve på i flere måneder..


 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarLever livet, opplever verden og drømmer meg bort.♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡