hits

Reiselysten

Jeg har fire veldig gode venninner, som for noen dager siden dro avsted på reisen i deres liv. I over fire måneder skal de innom store deler av verden for å se og oppleve alt det fantastiske som er der ute. Jeg sitter her hjemme i sofaen og ser bilder de legger ut, og oppdateringer på bloggen deres (reisefeber2013.blogg.no). Det kribler i magen og klør i hele kroppen etter å få være med dem. Så reiselysten som jeg er, er det nesten litt vondt å tenke på opplevelsene de nå står overfor. Selvfølgelig unner jeg jentene turen deres, for dette har de virkelig gjort seg fortjent til, men jeg sitter kanskje og ønsker at jeg hadde tatt det samme valget. 

På den andre siden er jeg jo ufattelig fornøyd med livet mitt sånn det er nå. Jeg studerer akkurat det jeg har ønsket hele livet, og jeg har verdens beste familie, venner og kjæreste rundt meg. Derfor så vil jeg ikke klage, men det hindrer meg ikke i å drømme likevel. Jeg vet at en dag skal jeg ut og gjøre det jentene gjør nå. Jeg har i alle fall ikke planer om å si meg fornøyd med å ha sett verden. Heldigvis så lever jeg enda på det fantastiske året jeg var utvekslingsstudent i USA. Og forresten,vertsfamilien min kommer på besøk til sommeren! Som jeg gleder meg!

Litt rart å se tilbake på det første møtet med vertsfamilien. Føles som en evighet siden!

Én kommentar

Tante

07.01.2013 kl.22:25

Din jordarundttur kommer nok, lille venn :) Trussel: kanskje jeg blir med, ert ert. Men godt å høre at du er fornøyd slik du har det! Tantekos

Skriv en ny kommentar