hits

Today's gonna be a good day

Er det ikke typisk at den morgenen man sitter på trikken på vei til skolen og føler at dagen er så god at en tweeter følgende melding: "Today's gonna be a good day", kommer man en time for tidlig på skolen? Jeg skjønner ikke at jeg som sitter oppe så lenge, og alltid ønsker at klokka ringer en time senere, presterer å glemme at jeg begynner en time senere på fredager. Og det er ikke det at det dette var noe som plutselig var nytt for dette semesteret. Neida, hver fredag gjennom hele forrige semester begynte vi halv ti. Jeg er så og si kronisk for sen, så at jeg har kommet en time før tiden, må være historisk. ..og mest sannsynlig et engangstilfelle.

Men, det har ikke ødelagt dagen min likevel! Vi var heldigvis tre stykker som hadde gått i samme felle, så det ble egentlig en koselig morgenstund før det brakte løs med årets første språktime etterfulgt av en lang forelesning om menneskerettigheter. Hele uka hadde jeg planlagt at jeg skulle komme meg på trening i dag kl 16, og dermed gikk jeg hele dagen og grugledet meg til det. Da det viste seg å bli 100 % vellykket ga det meg en enda bedre følelse og masse godt humør, der jeg løp hjem for en rask dusj. Jeg hadde nemlig mindre enn en time til jeg skulle sitte på toget til Kongsvinger og kjæresten. Jeg rakk det med ca 30 sekunders margin, og fant ut at dusjen jeg akkurat hadde tatt så og si var bortkastet.

Nå som jubileumssendingen til Idol er ferdig, skal jeg opp og hoppe for å ordne tacokos til kjæresten kommer hjem fra trening. Vi har tenkt å prøve oss på den nye serien til NRK, nemlig "Halvbroren", så jeg har litt fredagskos foran meg.

God fredag, og god helg! :-)

Én kommentar

30.01.2013 kl.15:14

Lille venn :) Du er deg selv ulik! Tantekos - den er alltid lik :)

Skriv en ny kommentar