hits

Fra bikinien til boblebuksa

For tre måneder siden skrev jeg dette på bloggen:

"Jeg har fire veldig gode venninner, som for noen dager siden dro avsted på reisen i deres liv. I over fire måneder skal de innom store deler av verden for å se og oppleve alt det fantastiske som er der ute. Jeg sitter her hjemme i sofaen og ser bilder de legger ut, og oppdateringer på bloggen deres. Det kribler i magen og klør i hele kroppen etter å få være med dem."

Lite visste jeg da om gjensynet jeg skulle få med dem 14. mars - I THAILAND! En annen venninne av meg, Ena, spurte meg om vi ikke skulle ta turen og besøke dem ettersom de hadde hele tre uker i Thailand, og før noen av oss egentlig skjønte hva som hadde blitt foreslått, stod vi på Gardermoen med flybillettene i hendene. Det var utrolig å pakke sekken og leve som backpacker med jentene i en uke i nydelige Thailand og Asia. Ena og jeg gjesteblogget om dagene sammen med jentene på bloggen deres, så hvis dere vil vite mer om hva vi gjorde, kan dere lese her.

 Etter avskjeden med jentene som skulle videre til Filippinene, hadde Ena og jeg fem dager på egenhånd hvor vi fartet rundt og fikk sett enda mer av det Thailand hadde å by på. Reisen ble avsluttet med to utrolige netter i Bangkok. (Dessverre har jeg ingen bilder derfra enda, fordi Ena har alle.)

Jeg har med andre ord funnet ut at lykke for meg er å reise. Jeg kommer aldri til å bli mettet på det, og vil bare ut, ut, ut i den store, vakre verden.

Og er jeg ikke ute og reiser, så har jeg det fint da også! Påsken var veldig god å komme hjem til etter Thailand. Det ble å gå rett fra bikinien til boblebuksa, med hyttetur, ski og kvikk lunsj - akkurat det en påske skal inneholde. Første uke med skole etter ferien har også vært tipp topp. Har jobbet med nettavis hele uken, og skal fortsette neste uke. Gå inn på journalen og se hva vi har gjort!

I natt har jeg hatt overnattingsbesøk av min kjære pappa, noe som var veldig koselig. En skikkelig far-og-datter-kveld var akkurat det jeg trengte. I ettermiddag kommer kjæresten, og det gleder jeg meg selvfølgelig også til. Alltid veldig fint å se han igjen i helgene. Det skal bli så godt til høsten da vi begge blir boende i Oslo! 

Men, livet er ikke bare sus og dus. Jeg er et helt alminnelig menneske jeg også. Nå er det nemlig en klesvask, oppvask og jobb som venter!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar