hits

Konsentrasjon: Samle tankene sine om noe bestemt

Jeg finner alltid ut at blogging er en god ide, når jeg har andre ting å gjøre som burde stått flere meter høyere opp på prioriteringslista. For meg spiller det tydeligvis ingen rolle at jeg om 38 timer skal levere eksamen, og dermed si hadet til første året med journalistikk og hei til sommerferie.

Konsentrasjon er nærmest ukjent for meg akkurat nå, men jeg tror vi skal bli bekjente utover kvelden. Og i løpet av morgendagen har vi nok knyttet sterke vennskapsbånd. Jeg er kjent for å ta det litt med ro i starten, men veldig god på siste innspurt. Det eneste jeg føler jeg har fått gjort i dag er å spise og gå på do. Det blir slik da jeg ikke gjør annet enn å sitte foran pc-skjermen, eller med nesa gravd ned i en pensumbok og markeringstusjen i høyre hånd. Da småspiser jeg litt nå og da, og går på do hele tiden. Også tygger jeg altfor mye tyggegummi. Jeg har fått det for meg at det skal hjelpe på konsentrasjonen. Men tror ganske sikkert nå at det rett og slett er bullshit.

Det eneste som ser ut til å motivere meg akkurat nå er de fargerike markeringstusjene mine. Som den fotballfreaken jeg er (les: som den fotballfreaken jeg har til kjæreste), har jeg altså markeringstusjer med Liverpool FC. Fantastisk. Da jeg pent har nektet for at det er nødvendig å skaffe meg en fotballdrakt, må jeg si dette var en ok løsning.

Jeg skal prøve å finne motivasjon i andre ting, og forhåpentligvis få unnagjort et par skrevne sider til før jeg kryper under dyna (som forresten er en dobbeldyne - min nye kjærlighet for øyeblikket).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar