hits

Besøk fra US and A!

Plutselig fikk jeg lyst til at hendene skulle fare over tastaturet og sette sammen bokstaver til ord, ord til setninger, og setningene et blogginnlegg. Som vanlig er jeg en veldig ustabli blogger, og titter bare innom en gang i blant. Det virker som om jeg har så mye å holde på med, og så mye å glede meg over, at jeg rett og slett ikke har det sterke behovet for å skrive her som før. MEN, det er fortsatt godt de få gangene jeg bestemmer meg for å skravle litt med meg selv på bloggen.

Godt er det også at det er skikkelig sommervær, og at jeg nyter sommerferien så godt som det går an. Jeg har som mange andre jobbet litt, men hele juli til nå har gått med til forberedelse til Finnskogdagene, selve Finnskogdagene og ikke minst: USA-BESØK!!! Det har vært fantastisk å være gjenforent med vertsfamilien og vi har hatt noen utrolig fine dager. Veldig moro at de endelig kunne komme til Norge og se min verden. De var hos oss under Finnskogdagene og fikk med seg at jeg var årets Finnskogbrud - som for meg var en stor ære og noe jeg lenge har håpet å få muligheten til - og det flotte teaterstykket vårt vi spiller årlig under Finnskogdagene, nemlig "Spillet om innvandrerne". Vi har også hatt en dag i Oslo sammen, og reist til Drammen for å lete frem steder der vertsmors forgjengere holdt til, noe jeg tror var veldig stort og viktig for henne. Videre gikk turen til Bergen og alt det flotte regnværsbyen har å by på, og til slutt hurtigruta opp til Trondheim, før de fløy videre til Paris for å krysse av litt til av Europa fra listen sin. 

Det føles litt tomt og rart, men jeg kan ikke være lei meg for at våre veier nå er skilt nok en gang. Jeg er bare takknemlig for at jeg fikk en så fantastisk vertsfamilie det året jeg var i USA, og at vi har holdt kontakten så lenge. De er ikke bare vertsfamilien min, men familien min. Mine kjære amerikanere jeg har blitt så utrolig glad i.

 

På ferga til Bygdøy i Oslo med vertsfamilien og lillesøsterFrognerparken måtte de selvfølgelig få se

 

På skogstur (Gottlundsmarsjen) med vertsmor og vertsfarFinnskogbrudeparet med foreldre

..og så med hele familien (minus lillesøster)

DER var lillesøster med

Fra brudefølgetVi måtte selvfølgelig prøve noen runder kubb


Og det er vel ikke så nøye hvem som vant av jentene og gutta

Hipp hipp hurra for pappa som hadde bursdag midt oppe i det hele

Alltid moro i bilen med familien Raaberg!

Bergen bydde på regnvær, men pappa og jeg var forberedt!


Likevel vurderte lillesøster og jeg å kjøpe oss sydvester...

Bryggen i BergenPappa og lillesøster på Bryggen i Bergen"Frieren" i Geirangerfjorden sett fra Hurtigruta

Det første som møtte oss i Trondheim var en regnbue!


Vertsøster og med på den gamle bybroa i Trondheim

Nidarosdomen var et selvsagt turistmål

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar