hits

2014

Et helt semester måtte komme og gå, før jeg skulle rote meg inn på bloggen igjen. Det er rart hvor opptatt jeg har blitt av å lese andres blogger, i stedet for å oppdatere min egen. Jeg tar det som et tegn på at jeg har det så fint og flott, og at bloggen ikke er det viktigste i livet mitt. 

Jeg har hatt første helgen tilbake i Oslo etter en fantastisk juleferie, med altfor mye ribbe, lefser og sylte, spillkvelder, og bare kos. Det har vært så godt å sitte under pleddet i sofaen hjemme hos pappa, med en malende katt i fanget, og med juletreet som utsikt. Jula kommer alltid til å være min favoritthøytid.

Før jul fullførte jeg mitt tredje semester på journalistikk, og jeg er nå akkurat halvveis med bachelorgraden min. Egentlig en veldig absurd tanke. Tida går så altfor fort! Fra oktober og frem til jul, var jeg i praksis hos NRK Super (Radio), og fikk være med på å lage utrolig mye gøy radio for barn, blant annet barnetimen. Jeg tok juleferie med en tåre i øyekroken, fordi jeg ikke hadde lyst til å forlate pulten og plassen som ganske fort føltes som bare min. En vakker dag skal jeg tilbake. Jeg SKAL. Enkelt og greit.

I morgen er siste fridag før det braker løs med skolestart og et nytt semester igjen, og da skal jeg få lagt ut litt bildedryss fra jula. Den snille familien min har gitt meg speilrefleks i julegave, og forhåpentligvis kan det føre til at det blir mer liv på bloggen. Men jeg lover ingenting. 

..og for de som måtte lure på om jeg har farget håret, lagt på meg, fått regulering, blitt brun eller endret utseende på andre måter siden forrige bloggpost i august, får dere svaret deres her. Et selvportrett fra nyttårsaften 2013. Godt nytt år, forresten :-)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar