hits

Tida flyr

Oi oi oi, ja tida flyr! Det er utrolig mye som har skjedd siden sist. Sånn er det vel egentlig alltid, ettersom jeg ikke har vært den bloggeren jeg en gang var, på flere år. Likevel hender det at jeg får lyst til å klikke meg inn her og dele litt tanker og snakke med meg selv, og godt er det. De siste månedene har gått med til veldig mye spennende. På skolen har jeg vært gravejournalist, jeg har vært i Spania med en venninne, feiret påske i Estland med familien der, flyttet sammen med kjæresten min, OG fått plass som utvekslingsstudent i Dublin til høsten!

Det har altså vært mange høydepunkter den siste tiden, men noe av det jeg har gledet meg mest over, er selvfølgelig å kunne bo under samme tak som min bedre halvdel. Vi har nå delt leilighet i tre uker, og det har vært tre fantastiske uker. Det blir en spennende tid fremover hvor vi virkelig lærer hverandre å kjenne på godt og vondt, og får prøvd hvordan det er å være samboere. Jeg tror det kommer til å bli en fantastisk sommer her i Oslo! Bare jeg får levert fordypningsoppgaven min først, og tatt sommerferie!

Et annet høydepunkt er så klart at jeg nok en gang skal være utvekslingsstudent. Ikke like langt og lenge, denne gangen, men 3,5 måned i Dublin, blir nok minst like bra! Jeg skal gå på Griffith College og fortsette journalistikkstudiet der, og det kommer til å bli veldig spennende! Det som kanskje blir minst like spennende, blir å være borte fra kjæresten over en så lang periode. MEN, jeg vet det kommer til å gå bra, selv om det sikkert blir litt tøft og tungt til tider. Heldigvis er ikke verden mindre enn at det går an å komme på helgebesøk.

Nå venter fordypningsoppgaven, så får jeg se om jeg sniker meg tilbake hit om ikke altfor lenge... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar