hits

Dublin, du er fin

Etter over et døgn i Dublin, har jeg fått sett en liten del av byen. I går da jeg kom frem, var første prioritet selvfølgelig å sjekke inn, og da jeg så at min romkamerat ikke var hjemme, fant jeg ut at jeg like gjerne kunne gå ut og utforske litt i stedet for å stenge meg inne alene. Dessuten trengte jeg blant annet å kjøpe håndkle, kleshengere og adapter, så da gikk ferden til sentrum. Og på den 2 km lange veien dit, bestemte jeg meg for at jeg liker Dublin, og at jeg gleder meg til vi blir bedre kjent.

Vel hjemme igjen (se der, jeg kaller det allerede hjemme!), fikk jeg skypet litt, før romkameraten min kom hjem. Jeg bor altså i Griffith Halls of Residence, som er studentboliger på skolens campus. Jeg deler soverom og bad med Sandra fra Frankrike, og vi deler kjøkken med to jenter til; Jana fra Tyskland og Ida fra Danmark. Etter bare to minutter, skjønte jeg at dette er en fin gjeng med jenter jeg kommer til å trives godt med.

I dag spiste vi felles frokost på kjøkkenet vårt, som manglet både det ene og det andre. Det aller nødvendigste er selvfølgelig på plass, men for å kunne spise annet enn brødskiver, måtte vi gjøre noen innkjøp. Vi brukte derfor dagen på å gå til sentrum og handle kjøkkenting som stekespade og oppvaskhåndkle. Ikke veldig spennende, men en fin dag likevel. Jeg har blitt forkjølet, så jeg kjøpte meg i tillegg ingefær, sitron og honning for å lage te, halstabletter og et skjerf til å holde halsen varm. Så jada pappa (og tante?:) hehe), jeg tar godt vare på meg selv. 

I morgen skal vi ut på busstur og leke turister, ettersom det er nå vi har mulighet. Da skolen begynner aner vi ikke hva vi får tid til, så i morgen blir det sightseeing nord for Dublin. Kameraet skal med, og jeg håper på mange fine og grønne bilder av Irland til dere :-)

Én kommentar

Cecilia Catharina

13.09.2014 kl.00:27

Så fint bilde! Kos deg masse i Dublin :D

Skriv en ny kommentar