hits

Dublins største turistattraksjon

Jeg fikk nesten ikke kysset Simen ha det, før kjente fjes dukket opp i Dublin igjen. Denne gangen var det tante Hege, kusine Bine og sist, men ikke minst lillesøster Eli som kom på besøk. Dermed tør jeg påstå at jeg er blant Dublins største turistattraksjoner om dagen. Fra tirsdag til torsdag fikk jeg tilbringe hyggelige timer med yndlingstrioen min. Vi har fått trent magemusklene godt, ved å le av både det ene og det andre, og av alt og ingenting. Det er nok også andre som har fått ledd litt av oss. Herlighet, for en gjeng vi er på tur :-) Jeg er så glad for at jeg har familie jeg er så nær, og som jeg trives så godt sammen med. Jeg må være verdens heldigste som har så mange rundt meg som savner meg mens jeg er borte, og som har lyst til å besøke meg. Takk for veldig koselig dager sammen - dere er så bra 

3 kommentarer

Tante Hege

09.10.2014 kl.23:10

Vi er et bra firkløver, og firkløver betyr lykke! Tusen takk for at vi fikk besøke deg! Godt å se at du er omgitt av gode venner, trives med studiene og at du har det bra! Det er det viktigste! Vi likte oss veldig godt i Dublin - en veldig koselig liten storby :)

Kai

10.10.2014 kl.01:35

Koselege bilete frå haust i parken/byen og frå kjære besøk. Trur du har det bra i Dublin, ser slik ut iallfall.

Kusine Bine

14.11.2014 kl.14:39

Og her sitter jeg hjemme og leser ordene dine og sipper som en... ja... en av oss ;) Var en super opplevelse men best av alt var det såklart å være med deg igjen.. Tror man aldri kan bli lei av å være sammen med deg! ♡ See you soon, Crack!! (Føltes ikke helt riktig å bruke det slik, men læll;)

Skriv en ny kommentar