hits

"Jukse-utveksling" og en svipptur til Oslo

Torsdag hoppet jeg på et fly til Norge og Oslo, for å overraske min kjære med besøk. Og overrasket ble han! Etter 40 dager fra hverandre, var det veldig deilig med en helg som for det meste bestod av armkrok, smågodt og tv. Det var lenge siden sist. Utveksling har for meg dette semesteret, ikke bare handlet om å bli kjent med en ny kultur og gå på skole i et annet land, men også det å bo langt fra min bedre halvdel. Det er selvfølgelig veldig tungt til tider, men det har gått overraskende fint likevel. Med innstillingen om at tiden kom til å gå fort, og at vi kom til å greie det veldig fint, har det gått (nesten) helt smertefritt. Vi har vel bare godt av å savne hverandre litt, og det gjør at den lille tiden vi har hatt sammen i høst, blir så utrolig mye mer verdsatt. Jeg tror faktisk at jeg kommer til å sette pris på hvert øyeblikk sammen i større grad enn tidligere, da jeg kommer hjem igjen. Nå vet vi begge to hvor utrolig heldige vi er som har hverandre og hvor fint vi har det sammen, og det skal ikke bli glemt i hverdagen da vi igjen blir samboere til jul. 

 

Jeg fikk også møtt begge mine fine søstre i løpet av helga i Oslo, og det var etterlengtet og koselig å få skravlet litt. Vi trasket litt rundt i Mathallen og tok oss en deilig matbit, før vi gikk litt videre i byen. Storesøster mente jeg var på jukse-utveksling, ettersom eg hadde muligheten til å ta en svipptur hjemom. Juks eller ikke, så var det veldig verdt det bare for å få sove noen netter i en armkrok. Simen jeg brukte resten av lørdagen på å gå rundt i byen, noe som også var veldig koselig. Bare holde hender, ikke ha noen planer, og bare gå oppover gatene. Oslo en lørdag i November er veldig fint. 

Da jeg kom tilbake til Dublin i ettermiddag, føltes det overraskende godt. Det var litt som å komme hjem fra ferie, og det betyr jo bare at jeg føler meg hjemme her. Men ingen fare: jeg kommer hjem til jul! Det ER Norge som er ordentlig hjem, og det kommer det alltid til å være også.  

Om fem dager skal jeg ut og fly igjen, og denne gangen er det London som står for tur. Allerede da blir det gjensyn med min kjære! London-turen har vært planlagt en god stund nå, så jeg har telt ned dager i det som føles som en evighet. Men nå er det allerede på fredag! Vel hjemme derfra, er det utrolig nok kun fire uker igjen av oppholder her i Dublin. Det føles veldig rart.

Én kommentar

Tante Hege

17.11.2014 kl.22:58

Leste et Grip dagen-sitat herom dagen: "Noen venter hele uken på fredagen, hele året på sommeren og hele livet på lykken. Ikke vent, lev NÅ!" Da tenkte jeg på deg som tok et kjapt fly hjem for å overraske kjæresten :) Min turteldueniese <3

Skriv en ny kommentar