hits

Hei Norge

I godt over en måned har jeg holdt føttene på norsk jord. Det føles veldig godt. Veldig trygt. Men jeg savner likevel Dublin mye mer enn jeg hadde trodd da jeg dro fra Norge i september. Det er så mange følelser og tanker som spinner rundt. Å komme hjem til jul, skikkelig vinter med snødekt landskap, og familiekos kunne ikke ha vært bedre. Jeg har jo savnet min kjære familie utrolig mye. Men nå som jeg er hjemme hos alle jeg er så glad i, skjønner jeg at jeg fikk en liten familie i Dublin også. Room number 326-familien, rett og slett. Heldigvis har vi så å si daglig kontakt, og planlegger å sees igjen snart   


 

Tilbake i Oslo går selvfølgelig livet sin gang, og jeg er godt i gang med siste semester på journalistikkutdanningen. DET føles i grunnen veldig uvirkelig. Dette siste semesteret planlegger vi en stor reportasjereise til utviklingsland, og det er selvfølgelig midt i blinken for meg. 20. mars setter jeg meg på et fly sammen med min kjære klassekamerat og gode venninne Ingrid, og omtrent et døgn etterpå er vi fremme i Vietnam, hvor vi skal tilbringe den neste måneden. For de som kjenner meg, tror jeg ikke at jeg trenger å si noe om hvor mye jeg gleder meg. Jeg mener bestemt at det ikke går an å få nok av opplevelser og møter med andre kulturer i fremmede land. 

Som alltid, har jeg nok en gang et håp om å bli flinkere til å klikke meg inn her og legge igjen noen ord. Og nok en gang håper jeg at håp blir til virkelighet. Stay tuned! 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar