This has gotta be the good life

Selv om mesteparten av døgnet forsatt er mørkelagt, er det så mye annet enn sola som lyser opp dagene mine. Bortsett fra en L-tast som ikke reagerer uten vold fra pekefingeren min, er det ikke mye jeg føler for å klage på akkurat nå. Bare ta dagen i dag som et eksempel:

Jeg har
- bestilt Ed Sheeran billetter på Rockefeller 2.mars!!
- kjøpt meg nye ski, og er klar for mange treningsøkter i skisporet
- fått penger av lånekassa - og de kommer godt med!
- overvunnet tidsforskjeller og snakket med en etterlengtet person på andre siden av jorda
- spist fisherman's friends med salmiak smak, nammm

Det kan ikke bli stort bedre enn det. 
Sometimes there's airplanes I can't jump out

Sometimes there's bullshit that don't work now 
We are God of stories but please tell me 
What there is to complain about
Tjuetolv

Jeg husker så godt hvordan jeg irriterte meg over utvekslingsstudentene som kom hjem, og nesten sluttet å blogge. Det å stikke innom bloggen hver eneste dag for å oppdatere meg på det spennende livet deres, ble jo til en vane, og til slutt følte jeg nesten at jeg kjente personene som skrev, like godt som om de hadde vært blant mine nærmeste venner. Jeg ble kanskje litt avhengig, og derfor litt skuffet da de kom hjem og plutselig sa stopp. Hvorfor kunne de ikke fortsette? Livene deres hjemme i Norge var vel ikke SÅ kjedelige? 

Nå må jeg le litt når jeg ser tilbake, for hva visste vel jeg om at jeg kom til å bli en av disse personene jeg selv ergret meg over.. Jeg befinner meg jo på den andre siden av gjerdet nå, og jeg skjønner hva som skjedde. Det er ikke det at livet blir kjedelig, men det er så mye annet som fyller hverdagen. Behovet for å formidle hva jeg holder på med, er heller ikke like stort. Hodet mitt tenker ikke lenger automatisk "dette må jeg blogge om!" hvis det skjer noe litt uventet. 

Nei, nå tar jeg heller slike opplevelser mer til meg. Gjemmer de et trygt sted, slik at jeg kan ta de frem en senere tid og smile ved minnene.

For minner er kanskje noe av det jeg verdsetter aller mest, og derfor er det også gode minner jeg lever for å lage. Julen har vært en smule annerledes i år, men likevel noe jeg kan se tilbake på med et eneste stort glis. Hver bit i mitt lille puslespill ser ut til å falle på plass, og jeg får høre at jeg stråler. Slikt varmer godt nå i vinterkulda, og jeg skal prøve å fortsette med strålingen en stund til.

Strål litt dere også - både for dere selv, og for andre rundt dere. 
Ikke glem hvor mye et strålende smil kan gjøre for en stakkarslig sjel.

God nyttår kjære dere :-) 
Les mer i arkivet » Juli 2017 » November 2016 » Oktober 2016


Lever livet, opplever verden og drømmer meg bort. Journalistikkstudent på utveksling i DUBLIN høsten 2014 ♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.comhits