Dance so good..

Etter skolen i dag har humøret mitt bare gått en vei. Nedover. Den beste forklaringen jeg kan komme med er at sånn er det bare. Jeg er sliten, men får ikke sove. Jeg har altfor mye å gjøre, men får ikke gjort noe som helst. Jeg har mye å tenke på, men ender opp med vondt i hodet.  Heldigvis fikk dagen min et lite lyspunkt; en sang jeg ikke klarer å beskrive hvor mye rører meg. Den er altfor nydelig, og fjerner i alle fall min hodepine. Nå skal jeg legge meg og prøve å sove søtt med søt musikk i ørene. Enjoy ♥

Dance so good - Wakey!Wakey!
Summer Dance Camp!

Ettersom jeg skal være med på danselaget til skolen min i USA, skal jeg også få være så heldig og være med på Summer Dance Camp 9.-18. august! Selv om ikke skolen min begynner før 25. august, blir jeg altså nødt til å dra tidligere. Jeg har ikke fått noen dato enda, men det er rundt to måneder til. Tenk som tiden flyr! 

Men altså, 9.-18. august befinner jeg meg på en hytte i Park City mountain resort. Der skal vi bare kose oss og bli ordentlig kjent. Jeg gleder meg! For de av dere som er One Tree Hill fans, kan jeg jo fortelle at den siste episoden i sesong 7 ble spilt inn der! Det er sånne ting jeg alltid kommer til å synes er litt morsomt.. :-) Ellers vet jeg ikke så veldig mye om hva som skjer med dansingen. Vertsforeldrene mine var på et møte forrige uke angående det, og de skal sende meg all informasjonen. Synes de er så utrolig snille som stilte opp og gikk på møtet fordi jeg ikke hadde mulighet til å være der. På møtet hadde visst danselæreren fortalt om meg og sagt hvor søt og talentfull jeg virket, og at hun beundret meg for all jobben med auditionvideoen. Hun hadde også oppfordret de andre jentene til å legge meg til på facebook. Veldig koselig! Nå gleder jeg meg utrolig til å møte de alle sammen.

Ellers har jeg fått masse informasjon om visum og regler for utvekslingsstudentene. Jeg skal bruke dagen i dag på å få fikset så mye som mulig, om ikke sola kommer frem igjen fra de dumme skyene som ligger og lurer.


Noen dansebilder fra siste oppvisning

17. mai :-)


Tusenvis av norske flagg har blitt heist eller viftet med i dag, minst like mange barn har gått i tog og ropt hurra, og i hele landet har folk pyntet seg med bunad eller annet pent, og feiret vår kjære nasjonaldag. Det er i dag jeg kjenner jeg er stolt av å være norsk, og hvor glad jeg faktisk er i landet mitt. En 17. mai uten korps, drillpiker, pølser, is, kaker, tog, bunad, russ, og ikke minst familie og venner, kommer til å bli et stort savn neste år. Derfor har jeg tatt vare på hvert sekund av dagen i dag, og nytt den fullt ut. Først ble jeg med vårt kjære musikkorps og gikk i toget det første stedet de spilte, og så gikk jeg i tog i "hjembygda". Deretter var det henting av lillesøster som kom med bussen fra Oslo, og så russetog på Kongsvinger. Til slutt gikk turen til tante og onkel hvor kusina mi og kjæresten hennes også kom, og vi koste oss med mat, is, jordbær og annet godt. Med andre ord har jeg hatt en fin 17. mai jeg gleder meg til å tenke på når jeg ser disse bildene...because you had a bad day

Vi har alle innimellom dager som går helt på tverke, hvor vi ønsker vi aldri hadde stått opp. 12. mai 2010 ble en slik dag for meg. Når jeg starter dagen med å miste bussen og deretter havne i en stor diskusjon med pappa om det, legger det grunnlag for en sur og kje Anne Marit resten av dagen. Vi skulle få beskjed om vi kom opp til skriftlig eksamen i dag, så humøret mitt var ikke på topp fra før av, og selvfølgelig var ikke jeg tilstede når vi fikk beskjed. Jeg hadde jo ingen buss som tok meg til skolen. Utrolig nok kom jeg ikke opp. Med min uflaks i dag skjønner jeg virkelig ikke hvorfor jeg ikke kom opp i matte skriftlig. Det ville jo vært prikken over i-en på en av mine beste dager (les: ironi). 

Videre fortsatte dagen min med å bli "angrepet" av russen. De var overalt i dag ettersom det var vanndag/no make-up day. (Note to myself: ikke bruk sminke på en slik dag.) Selv om det ikke var verdens undergang på noen måte, var jeg passe lei da jeg trasket inn i klasserommet for å ha spansk. Jeg som bruker å være kjapp og engasjert, endte opp med å slite meg gjennom oppgavene med tett nese, vond hals og nys i hytt og pine. Det jeg var mest fornøyd med når timen tok slutt, var den flotte fargeleggingen av klærne til en av personene på oppgavearket. 

Siste post på dagens program var faktisk danseoppvisning, og vanligvis er det noe jeg gleder meg til. I dag var jeg bare helt tappet for energi, og før vi startet var jeg sikker på at lykke-til-hilsenen "break a leg" virkelig betydde at jeg kom til å brekke et bein. Heldigvis kom jeg meg uskadd gjennom, og det verste som skjedde var at jeg felte noen tårer fordi danselæreren vår slutter. Nå skal jo jeg til USA uansett, men når noen begynner å gråte, så er det ikke sjelden jeg slenger meg ufrivillig på bølgen og gråter med. 

Nå skal jeg derimot slutte å klage, og heller glede meg over alle fridagene som er i vente. Jeg skal slappe av og bli frisk før jeg rekker å bli ordentlig syk. Dermed er det leggetid for meg hvert øyeblikk.

hurra for en opplagt og positiv Anne Marit

Package from UTAH!

Jeg har glemt å fortelle dere hvilken hyggelig overraskelse som ventet på meg i posten forrige uke. En ny pakke fra USA! Selv om jeg visste den skulle komme ble jeg ikke mindre glad av den grunn. Det var smil og jubel på like høyt nivå som forrige gang, og alt jeg ville var å se innsiden av pakken (selv om jeg visste hva som skjulte seg der inne også). Min kjære vertsfamilie sendte meg to t-skjorter som fikk meg til å allerede føle meg som en del av samfunnet der jeg skal bo. Den ene t-skjorta er skole t-skjorte, typ som en skolegenser, og den andre er for stedet jeg skal bo. Veldig koselig! Jeg fikk også litt Utah candy og et kjempekoselig kort med sommerfugler. ..og jeg som forguder sommerfugler! En skulle tro de hadde kjent meg lenger enn de har gjort. Jeg ble i alle fall veldig glad for gaven! Når jeg tenker meg om så blir jeg glad bare jeg får pakke i posten. Det er jo stort i seg selv. Her har dere i alle fall en god del bilder av mine nye favoritt slappe-av-plagg!
Osloooo :-)

Det nærmer seg midnatt og jeg er temmelig utslitt etter en lang, men herlig dag! Den startet med elevforsamling i Elevorganisasjonen i Hedmark på Elverum, og etter et gjennomført møte der var det "jenteroadtrip" hjem. Så bar det rett inn på bussen for en 1 1/2 times tur inn til hovedstaden med min kjære lillesøster for å besøke mamma (i prinsippet min eks-stemor, men hun var gift med faren min fra jeg var 4 til 14, så vi har fortsatt et nært forhold). Hadde også koselig selskap av ei som var med på EO-møtet fra skolen :-) Det ble litt shopping på Oslo City før vi ble henta og fikk se galleriet og atelieret til samboeren hennes som er kunstner. Veldig spennende og utrolig mange fine bilder! 

Nå sitter jeg i en kjempenydelig leilighet (med verdens fineste lysekrone i taket!!). Med magen full av taco og dessert som bestod av is, jordbær og sjokoladesaus, er jeg klar for en god natts søvn. I morgen blir det vestkantmarkedet og full rulle. Jeg gleder meg! Kjenner at det virkelig var godt å komme seg til Oslo og leve i litt luksus, haha :-)

Lillesøster Eli og jeg kommer til å være som erteris denne helga

Jeg tror værgudene har bommet med årstidene..

(Skrevet i går, men teite blogg.no ville ikke poste det før nå)

 

 

Jeg var nok ikke den eneste som måtte klype seg i armen i dag tidlig når jeg så ut av vinduet. Når det kavet ned snø i mengder en bare kan drømme om, var det akkurat i en drøm jeg trodde jeg befant meg. Dessverre var det ingen drøm, men nærmere et levende mareritt. I likhet med nærmest alle de andre som fikk denne overraskelsen på morgenkvisten, måtte jeg ta meg sammen for at ikke hodet og humøret skulle synke alt for lavt, for dette var virkelig en nedtur. Jeg har allerede begynt å telle ned til sommerferien, og da forventer jeg at grønt gress og varm sol er like rundt hjørne. Det er jo ikke mer enn et par dager siden jeg så hvitveis i veikanten. Nå er det en litt bløtere ?hvitveis? som pryder veikantene, men jeg håper og tror den vil forsvinne omtrent like fort som den kom.

Jeg skal i alle fall holde humøret oppe uansett, og med denne tegneseriestripen i dagens avis måtte jeg trekke litt på smilebåndet..

 
 
Les mer i arkivet » Juli 2017 » November 2016 » Oktober 2016


Lever livet, opplever verden og drømmer meg bort. Journalistikkstudent på utveksling i DUBLIN høsten 2014 ♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.comhits