Familietid på Vestlandet ..og amerikanske pannekaker!

På torsdag dro jeg oppover mot Gudbrandsdalen for å møte pappa og tilbringe litt tid med han og kjæresten hans som bor i Skjåk. Planen var å være der til søndag og så ta turen hjemover igjen, og kanskje finne på et eller annet med pappa underveis på turen hjem. Jeg har mast og mast på ham om at jeg ikke hadde lyst på en sommer hvor jeg bare skulle sitte hjemme eller jobbe, men vi har aldri fått fingeren ut og planlagt noe. Et av ønskene mine var å besøke onkelen min i Volda, men plutselig var det ikke nok tid igjen til å gjøre det. Derfor kom heller han og tante innom oss i Skjåk på vei hjemover fra Østlandet, og det var kjempekoselig! I det vi stod og skulle si hadet, kom vi til å prate om at jeg i grunnen kunne ha blitt med de videre til Volda, og på et kvarter hadde jeg pakket sammen tingene mine og satt i bilen på vei til Volda. Ikke verst å være så impulsiv, synes jeg!

Nå har jeg altså vært i Volda siden i går kveld, og jeg må si jeg liker det veldig godt. Det er utrolig fint her! Jeg har alltid vært begeistret for plassen her, og jeg husker hvor mye jeg gledet meg til vi skulle hit da jeg var liten. Det er faktisk hele sju år siden sist jeg var her, så nå var det på tide å ta turen igjen. I dag har jeg bare lekt turist, og vi har kjørt litt rundt omkring. Vi kjørte blant annet verdens dypeste tunnel, og det var jo litt artig å ha vært 292 meter under havet, selv om en i grunnen ikke merket det annet enn at en fikk dotter i ørene. Jeg har også fått sett hav og spradet rundt i like hvit sand som i syden. En tur på Moods of Norway ble det også, så det var ikke verst.

Det er ikke bestemt hvor lenge jeg skal være, men antageligvis kommer pappa innom her i morgen før vi tar turen videre. Jeg skulle jo i grunnen ha litt tid med pappa før jeg drar, men familietid med tante og onkel har vært knall det og. Nå står onkel på kjøkkenet og lager pannekaker som vi skal spise på amerikansk vis. Han var nemlig utvekslingsstudent selv (for snart 40 år siden vel og merke), og fant ut at han skulle forberede meg litt. Så nå blir det amerikahistorier og amerikanske pannekaker med peanøttsmør og sirup!!
Avreisedato!

Etter en hektisk uke med forberedelser til finnskogdagene, en herlig helg med finnskogdager (9.-11. juli) og bare moro, og flere dager uten internett, har jeg nå endelig mulighet til å oppdatere litt.

Jeg har fått avreisedato satt til 3. august, noe som innebærer at det er to uker og fem dager til jeg er på vei til USA. Nå begynner virkelig sommerfuglene i magen å flakse, og jeg merker hvor mange mennesker jeg vil tilbringe tid med før jeg drar. Flybilletter og sånt har jeg ikke fått enda, så jeg vet ikke reiseruten min enda. Håper nå bare at alt ordner seg fortløpende, så kan jeg nyte den siste tiden hjemme med familie og venner. Nå skal jeg jobbe til tirsdag, og da er det akkurat to uker med bare fri!

Nettet blir borte hjemme en god stund til, og jeg skal innrømme jeg føler meg litt handicapet når jeg ikke får sjekket mail, facebook, blogg og alt mulig annet jeg plutselig oppdaget jeg bruker internett til.. Jeg får snike meg bort til noen med nett så fort jeg får sjansen, slik som nå så blir det litt oppdateringer :)
Les mer i arkivet » Juli 2017 » November 2016 » Oktober 2016


Lever livet, opplever verden og drømmer meg bort. Journalistikkstudent på utveksling i DUBLIN høsten 2014 ♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.comhits