Update

På tide med en ilten oppdatering kanskje. Jeg burde nok ha vært litt flinkere. Hvis jeg sikter mot at skrivingen skal bli levebrødet mitt, burde jeg klare å blogge oftere enn nå og da. Det er jo ikke det at livet mitt står stille, og at jeg ikke har noe å skrive om. Og hadde det forresten vært tilfelle, ville jeg alltids klart å finne noe å skrive om uansett. Er kjent for å kunne skravle om det aller meste. Anyways..

Etter seks uker i Tigerstaden, begynner jeg å føle meg hjemme her. Jeg har tatt meg selv i å si "hjem til Oslo" opptil flere ganger, og ettersom jeg sier hjem om mitt ordentlige hjemsted også, skaper jeg nok litt forvirring rundt omkring. Poenget  er uansett at jeg begynner å bli litt kjent med byen. Jeg har lært meg hvilke trikker jeg kan ta til skolen, og har ellers de grunnleggende kollektivtrafikkkunnskapene på plass. Jeg vet jeg må holde pusten opp trappa på hjemveien fra trikkestoppen, for å slippe unna den verste urinstanken. Jeg har også lært meg å dra kortet mitt på skolen, slik at jeg kommer meg inn der jeg trenger til enhver tid. 

Bortsett fra dette har jeg selvføgelig hatt begivenhetsrike opplevelser på et litt høyere nivå. Krønsj Convention på jobben for over to uker siden, hvor vi hadde internasjonale dansere fra både USA og Russland som holdt workshops en helg, samt mange andre flinke intstruktører. Da var det fullt kjør i tre dager, hvorav jeg jobbet to. Endte faktisk opp med å være på jobben i 30 timer! Avsluttet første dagen med middag for alle ansatte og instruktørene, og ettersom det ble så sent og jeg skulle tidlig opp på jobb neste dag igjen, bestemte hun jeg skulle ha tidligvakt med, at vi like gjerne kunne sove på sovesofaen vi har på jobben - utrolig gøy! Ellers har jeg hatt to uker med TV på skolen, og sammen med min fantastiske gruppe ble sluttprosjektet noe jeg er veldig fornøyd med. Vi fikk produsert en nyhetsreportasje, og ettersom dette var første gang jeg har gjort noe sånt, føler jeg at jeg har all grunn til å være fornøyd. 

Helgene den siste tiden har stort sett blitt brukt hjemme hos kjæresten, noe som har vært veldig godt. Å kunne sove lenge, ingen bekymringer, og bare slappe av, er virkelig noe som trengs i en hektisk studiehverdag. Denne helga som var, fikk jeg også vært med på bursdagsfeiringen til en av bestevenninne mine fra videregående. Det var utrolig godt å samle jentegjengen igjen! Selv om vi ikke fulltallige, ettersom ei har forlatt oss for studier i Cape Town (!!). 

Nei, nå er det på tide med et lite bildedryss før hodet faller på puta. 

TV-ukene, testing av utstyretRedigering på høyt nivå


Apropos TV; Endelig fikk vi det på plass!


..slik at vi kunne se på Asbjørn Brekke 


BursdagsfeiringJentene mine  


 
Hverdagsliv

I kveld tror jeg det er første gangen jeg har lagt meg under dyna før midnatt. Det har blitt sene kvelder og tidlige morgener, noe jeg virkelig kjenner akkurat nå. Jeg har vel alltid vært et nattemenneske, selv om jeg mange ganger skulle ønske jeg ikke var det. Dessverre jobber jeg best når det er mørkt, og derfor blir det til at jeg sitter med oppgaveskriving i nattetimene. De sene kveldene har nok også litt med at jeg bor med verdens beste samboer, og vi er altfor glade i å sitte oppe og skravle. Dermed går litt av leksetiden til det. Jeg vet at det må være noen som kjenner seg igjen, slik at jeg ikke får så dårlig samvittighet og tror jeg er en dårlig student. 

Jeg tror også jeg kjenner hvor sliten jeg er i dag, fordi jeg leverte årets aller første obligatoriske oppgave i stad. Selv om den var relativt grei, har jeg hatt den hengende på skuldrene mine en god stund. I tillegg trodde jeg alt var i boks, da jeg plutselig nesten rykket tilbake til start seks timer før deadline. Heldigvis fant jeg redningen, og alt gikk bra til slutt. Eller, det gjenstår jo å se. Blir spennende å få oppgaven tilbake fra rettelæreren, for så å gå sammen i responsgrupper i klassen. Prosessorientert skriving for alle penga. 

Nå er det derimot soving for alle penga, før jeg skal opp og ta bilder i morgen. Skal ta to portrettbilder og tre bilder til temaet "Hverdagsliv", som en del av et minifotokurs vi har hatt, så jeg har avtalt med to venninner at jeg skal få knipse litt av dem. Håper jeg klarer å fange noen bra øyeblikk. De er det i alle fall mange av for tiden.

 
Les mer i arkivet » Juli 2017 » November 2016 » Oktober 2016


Lever livet, opplever verden og drømmer meg bort. Journalistikkstudent på utveksling i DUBLIN høsten 2014 ♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.comhits