"Ingen kan klare å yte maks på alle områder uten at det tærer på de samlede kreftene"

Innlegget om å endelig bli 18 og myndig, ble aldri skrevet. De siste dagene har jeg heller følt meg som en åtteåring igjen. Å ligge syk hjemme i to dager, er ikke det beste som har hendt meg, men på mange måter var det kanskje det beste for kroppen min. Jeg har fått hvilt, og kjenner at utmattelsen jeg har følt den siste tiden begynner å slippe tak. Ja, jeg må nok innse at jeg har utsatt meg selv for litt for mye stress. Timeplanen må roes litt ned, mens søvnen må tas opp. 

Likevel skal det sies at jeg har hatt det veldig bra den siste tiden også. Blant skolearbeid og lesing, har jeg kost meg på bursdagfeiringer og jentekvelder. Litt utmattelse og korte skjønnhetssøvner er kanskje bare det sure eple en må ta et par biter av i et hektisk tenåringsliv?
ENDELIG 18!!!(?)

Har egentlig hatt planer om et innlegg om det å bli 18, myndig, voksen, ansvarlig og blabla, men fant ut at det kanskje kommer etter hvert. Legger heller med et bilde, så dere får se den fine bursdagskaken jeg fikk på skolen i dag! Jentene hadde ikke noe lys de kunne sette på, så de lagde et av et telys. De er så søte :-)Men NÅ skal jeg feire med å stikke på dansing hvor jeg må se på treninga pga betennelse i legga, hurra. Fikk heldigvis ordentlig koselig frokost og gaver på senga, bursdagsanger og gave på skolen, OG det blir kaker og kos hjemme etterpå! 18-åringen må jo feires :D
Les mer i arkivet » Juli 2017 » November 2016 » Oktober 2016


Lever livet, opplever verden og drømmer meg bort. Journalistikkstudent på utveksling i DUBLIN høsten 2014 ♥

For kontakt:
amraaberg@gmail.comhits